Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Adios Amigos

Wat als je nog nooit met een vrouw naar bed bent geweest en daar maar al te graag verandering in wil brengen? Dat is waar Lars, Philip en Joost van dromen in Adios Amigos. Deze film is onlangs toegevoegd aan het aanbod van Netflix en deze week verkozen tot de Nederlandse Film Tip.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Kappen.

Adios Amigos op Netflix

Lars, Philip en Joost zijn beste vrienden. Iedere week komen ze elkaar tegen in het zwembad waar ze maar al te graag kijken naar alle knappe vrouwen in bikini. Ze zouden maar wat graag een keer het bed willen delen met een vrouw, maar het ziet er voor de drie niet naar uit dat dat heel snel gaat gebeuren.

De drie vrienden hebben namelijk allemaal een beperking. Lars heeft een hersentumor, Joost is blind en Philip is volledig verlamd. De drie hopen hun fantasieën echter toch een keer uit te zien komen en besluiten met z’n drieën naar Salou te gaan. Hun ouders mogen niets van het avontuur weten en dus komen ze bij een bijzondere chauffeur uit die ze uiteindelijk hel ergens anders naartoe brengt dan verwacht.

Trailer Adios Amigos

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?