Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Alleen Maar Nette Mensen

Netflix heeft onlangs veel Nederlandse films toegevoegd aan zijn aanbod en daar zitten zeker een aantal interessante titels bij. Onder meer Alleen Maar Nette Mensen, een komediefilm uit 2012 met hoofdrollen voor onder meer Géza Weisz en Imanuelle Grives.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Costa!.

Alleen Maar Nette Mensen op Netflix

In Alleen Maar Nette Mensen volgen we David Samuels, een jongeman uit het chique Amsterdam Oud-Zuid. Samuels komt uit een intellectueel Joods gezin, maar door veel mensen wordt hij gezien als een Marokkaan. En alhoewel zijn nette achtergrond, heeft David een missie die daar eigenlijk niet heel erg bij past. Hij zoekt een ghetto fabulous queen met grote tieten en dikke billen.

Als zijn ouders van het plan horen van David, verklaren ze hem voor gek en ook zijn vrienden vinden het nogal een opmerkelijke keuze. David besluit zijn missie echter voort te zetten en komt in de Bijlmer terecht. Vindt hij daar de vrouw waar hij naar op zoek is?

Trailer Alleen Maar Nette Mensen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?