Laatste nieuws over Netflix

Nederlandse Film Tip: Apenstreken

Wat als je graag naar school wilt, maar het weeshuis waarin je verblijft dat tegenhoudt? Het is wat Wim overkomt, tot het moment dat hij ontsnapt en hij terechtkomt in verschillende spannende avonturen vol kattenkwaad en nieuwe vriendschappen.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Apenstreken.

Apenstreken op Netflix

Wim is negen jaar oud en wil dolgraag naar school. Dat zit er echter niet voor hem in. Wim woont namelijk in een weeshuis, een corrupt weeshuis waar hij wordt uitgebuit en keihard moet werken in de illegale bezemfabriek. Alle kinderen wachten tot de dag dat de Schoolwet hen verplicht om naar school te gaan.

Als Wim de kans krijgt om te ontsnappen, komt hij bij Jet met een boerderij terecht. Vanaf dat moment beleeft Wim heel veel avonturen en heeft hij maar één doel: niet gepakt worden door de directrice van het weeshuis.

Trailer Apenstreken

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?