Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Bro’s before Ho’s

Wat als je van jongs af aan te horen krijgt dat je nooit een relatie met een vrouw moet beginnen? Het overkomt Max en Jules in de romantische komediefilm Bro’s before Ho’s.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: In Oranje.

Bro’s before Ho’s op Netflix

In Bro’s Before Ho’s staan twee broers centraal. Max, werkzaam als videotheekmedewerker, en Jules, werkzaam als assistent-manager in een supermarkt, hebben één duidelijk doel. Hun vader heeft hun van kinds af aan duidelijk gemaakt dat ze zeker geen relatie met een vrouw moeten krijgen en ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

Wat de twee wel doen, is stappen om vrouwen in bed te krijgen om ze daarna zo snel mogelijk weer te dumpen. Hun plan verloopt lange tijd prima, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks). En dan verloopt hun verhaal ineens heel anders dan gedacht.

Trailer Bro’s before Ho’s

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?