Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Hoe kan het Sinterklaasfeest nog positief verlopen als kinderen plots gaan blaffen van cadeautjes? We zien het in de Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. Sinterklaas komt zaterdag alweer aan in het land en daar hoort natuurlijk ook een geschikte Sinterklaas-film bij. Gelukkig heeft Netflix er een aantal in zijn aanbod.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot.

Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Als de slechterik Dokter Vleugelaer erin slaagt om alle cadeautjes van Sinterklaas te besproeien met zogenaamd Blafspray, lijkt het Sinterklaasfeest in het water te vallen. Zodra iemand in aanraking komt met cadeautjes die voorzien zijn van de spray, kunnen ze alleen nog maar blaffen. Door vervolgens het tegen medicijn aan te bieden, hoopt dokter Vleugelaer veel geld te verdienen aan zijn actie.

Samen met zijn handlanger Igor krijgt Dokter Vleugelaer het voor elkaar om alle cadeautjes op de stoomboot te voorzien van zijn Blafspray. Niet alleen kinderen krijgen er Blafhoest van, maar ook de pieten. Het is de vraag of het Sinterklaas en zijn pieten lukt om de cadeautjes op tijd weer schoon te krijgen, anders valt het Sinterklaasfeest dit jaar flink in het water.

Trailer Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?