Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Costa!

Netflix heeft afgelopen week heel veel nieuwe Nederlandse titels toegevoegd aan zijn aanbod. Daarbij zit ook een echte Nederlandse klassieker: Costa! Een film die je alvast goed voorbereid op de zomer.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Costa!.

Costa! op Netflix

Janet is een echt buitenbeentje, maar deze zomer is het eindelijk zover. Ze mag zonder haar ouders op vakantie, maar wel alleen als haar oudere zus Angela meegaat. Zij neemt ook haar vriendinnen Maureen en Joyce mee. Hun vakantie gaat naar Salou, in Spanje. Daar leren ze proppers Rens, Frida, Tommy en Björn kennen.

Aan hun de taak om te zorgen dat nachtclub De Costa iedere avond stampvol zit. Als er plots een verliefdheid ontstaat tussen buitenbeentje Janet en de zeer populaire propper Rens, blijkt al snel dat de rest van de groep dat niet kan begrijpen.

Trailer Costa!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?