Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: De Reünie

Wat moet je doen als je net het verleden vergeten bent en door een reünie weer terug wordt getrokken in een duistere tijd? Dat is wat Sabine Kroes overkomt in de Nederlandse filmtip van deze week: De Reünie.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: De Reünie.

De Reünie op Netflix

De 35-jarige Sabine Kroese keert terug naar haar oude werk. Na een burn-out denkt ze haar leven eindelijk weer op te kunnen pakken. Alhoewel ze zich op haar oude werk niet echt meer thuis voelt, is er één ding dat haar overal doorheen sleept: de ontmoeting met de knappe Olaf. De twee beginnen al snel iets voor elkaar te voelen, maar het duurt niet lang voordat het leven van Sabine weer volledig op de kop staat.

Als ze te horen krijgt dat er een schoolreünie plaats gaat vinden van haar middelbare school, verandert alles. De verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle komt weer helemaal boven en Sabine neemt het zichzelf nog altijd kwalijk dat zij die bewuste dag niet met haar mee naar huis is gefietst. Als ze op onderzoek uitgaat, komt ze al snel achter het echte verhaal achter de verdwijning van Isabelle.

Trailer De Reünie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?