Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: De Schippers van de Kameleon

Het einde van de schoolvakantie komt in rap tempo dichterbij, maar nu is er gelukkig nog alle tijd om van de nodige films te genieten. Deze week in de Nederlandse Film Tip-rubriek een ou klassieker: De Schippers van de Kameleon.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: De Schippers van de Kameleon.

De Schippers van de Kameleon op Netflix

De Schippers van de Kameleon speelt zich af in 1958. In een klein, Fries dorpje woont de tweeling Sietse en Heilke aan een groot meer. Al van kleins af aanhebben deze twee deugnieten een passie voor schepen en het liefst kijken ze dan ook urenlang naar de schepen die langskomen.

Als hun vader op een dag een boot weet te regelen, gaat de jongensdroom van de tweeling in vervulling. Een nadeel is echter dat een motor ontbreekt. Als ze door een goede daad te verrichten een motor krijgen, varen ze met hun Kameleon grootse avonturen tegemoet.

Trailer De Schippers van de Kameleon

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?