Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Dummie de Mummie

Met een lang Pinksterweekend voor de boeg, is dit het ideale moment om als Nederlandse Film Tip een leuke kinderfilm in het zonnetje te zetten. Dummie de Mummie is één van de leuke Nederlandse kinderfilms die tot het aanbod van Netflix hoort.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Dummie de Mummie.

Dummie de Mummie op Netflix

Voor de doodnormale Goos Guts is het niet veel aan in het dorpje waar hij woont. Het dorpje is het best te omschrijven als saai. Als hij echter op een dag door de tuin loopt en een levende mummie tegen het lijf loopt, verandert er héél veel voor de jonge Goos.

Goos verzint een plan met zijn vader. Ze laten voor komen dat Dummie, de levende mummie, hun Egyptische neefje is. Dummie gaat voortaan met Goos naar school, maar moet er wel alles aan doen om zijn magische scarabee dicht bij zich te houden. Deze familiefilm is van de makers van Mees Kees en staat garant voor anderhalf uur lachen.

Trailer Dummie de Mummie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?