Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: De Gelukkige Huisvrouw

Wat als je helemaal niet gelukkig bent met het kind dat je gebaard hebt? Het overkomt Lea Meijer die in eerste instantie ook helemaal geen kind wil, maar zich door haar man Harry laat overhalen. Hoe dat afloopt, zien we in de Nederlandse film De Gelukkige Huisvrouw.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: De Gelukkige Huisvrouw.

De Gelukkige Huisvrouw

Lea Meijer is een jonge vrouw, die over aandacht en geld niet te klagen heeft. Ze is gelukkig getrouwd met Harry en als hij laat weten graag een kind te willen hebben, besluiten ze actie te ondernemen. Ze spreken eerst echter wel samen af dat het kind in de avonden bij Harry is en dat er een fulltime au-pair aangenomen gaat worden.

Lea wil namelijk niet dat de komst van het kind haar leven drastisch zal veranderen. Als het kind na een zware bevalling eindelijk ter wereld is gekomen, blijkt Junior gezond te zijn. Het levert een dolgelukkige Harry op, maar Lea voelt dat geluk niet. Als ze haar eigen kind in gevaar brengt, besluit Harry in te grijpen. Hoe dat voor Lea afloopt, ontdek je in De Gelukkige Huisvrouw.

Trailer De Gelukkige Huisvrouw

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?