Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Hartenstraat

Verandert de mening die je over iemand hebt als je hem online tegen komt via een datingsite? Daan, de eigenaar van een traiteurzaakje, besluit een poging te wagen op een datingsite. Wat er dan gebeurt, kon hij nooit weten. Hoe dat loopt, zien we in Hartenstraat.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Storm: Letters van Vuur.

Hartenstraat op Netflix

In Hartenstraat worden we meegenomen naar de negenstraatjes die de Amsterdamse grachten aan elkaar verbinden. Het dorpje is overdag een ware winkelbeurt waarbij iedereen elkaar kent. Een van de mannen die in de winkelstraat een eigen traiteurzaakje heeft, is Daan.

Daan is vrijgezel en als het aan zijn vrienden ligt, gaat daar snel verandering in komen. Ondertussen staat de Hartenstraat ook niet stil. De modieuze Katje opent daar een high fashion winkel, maar met haar snobistische gedrag maakt ze niet echt vrienden. Als Daan weer een liefde zoekt en op een datingsite belandt, komt hij Katje daar tegen.

Trailer Hartenstraat

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?