Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Hasta La Vista!

Wat gebeurt er als drie fysiek beperkte twintigers er tegen de wil van hun ouders voor kiezen om op vakantie te gaan? Komt het wel goed met de drie vrienden Lars, Philip en Jozef en waarom willen ze toch zo graag zonder hun ouders een reis maken? Je ziet het in Hasta La Vista!

Het aanbod aan Nederlandse/Vlaamse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal goede Nederlandstalige films terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Hasta La Vista!.

Hasta La Vista!

Lars, Philip en Jozef hebben alle drie een fysieke beperking en dat zorgt ervoor dat de drie twintigers nog altijd bij hun ouders wonen. Ze hebben alle drie hun eigen verhaal. Zo is Lars terminaal ziek vanwege een hersentumor en zit hij in een rolstoel, heeft Philip een dwarsleasie opgelopen en is Jozef bijna blind.

Toch komen ze op het geniale idee om met z’n drieën op vakantie te gaan. Hun ouders hebben ze daar niet bij nodig. Ze kunnen zich wel redden met de hulp van een ervaren verpleegkundige, zo meent het drietal. Ze maken hun ouders dan ook wijs dat ze op vakantie gaan om een wijntour mee te maken, maar in plaats daarvan hebben ze hun vizier gericht op een bordeel om voor het eerst seks te kunnen hebben met een vrouw.

Hun avontuur loopt echter volledig anders dan verwacht. Zo krijgen ze plots te maken met een andere verpleger dan ze hadden verwacht en blijkt de gezondheid van Lars het drietal toch flink tegen te zitten. Slagen ze erin om hun plan door te zetten? Je ziet het zelf in: Hasta La Vista!

Trailer Hasta La Vista!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?