Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: De Held

Kan het zijn dat het verleden van je familie verantwoordelijk is voor daden die je gezin nu overkomen? In De Held moet Sara Silversteine rachter zien te komen wat haar vader heeft gedaan om haar gezin bij elkaar te houden.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Dansen op de Vulkaan.

De Held op Netflix

Sara Silverstein is een gewone moeder. Ze komt net terug uit Los Angeles en heeft nog nooit met geweld te maken gehad. Dat haar zoon lid wil worden van de US Marines, bevalt haar allerminst. De gebeurtenissen die daarna volgen, maken het er voor Sara echter niet makkelijker op.

Sara komt oog in oog te staan met een verkrachter en haar dochter wordt gewelddadig overvallen. Inmiddels lijken de gebeurtenissen in verband te staan met het verleden van haar plotseling overleden vader. Sara zal alle geheimen moeten ontrafelen om haar gezin bij elkaar te houden. De grote vraag is… Lukt Sara dat?

Trailer De Held

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?