Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Hoe Duur Was De Suiker

Wat als je geboren wordt als het halfzusje van de blanke Sarith, maar je toch moet werken als haar lijfslavin? We zien het in de indrukwekkende film Hoe Duur Was De Suiker waarin we een kijkje krijgen in de tijd van de slavernij in de voormalig Nederlandse kolonie Suriname.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Hoe Duur Was De Suiker.

Hoe Duur Was De Suiker

Mini-Mini is de halfzus van de blanke misi Sarith. Dat is echter niet het enige. Ze is ook werkzaam als haar lijfslavin. Ze heeft maar één doel in het leven, haar meesteres gelukkig maken. Ze doet er dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Toch gaat het misi Sarith niet allemaal voor de wind. Ze denkt de ideale man gevonden te hebben, maar dat loopt verkeerd.

Tegelijkertijd heeft Sarith haar halfzusje Mini-Mini wel gekoppeld aan een man, op wie ze serieus verliefd is geworden. Kiest de lijfslavin eindelijk voor haar eigen geluk, of blijft ze haar meesteres trouw?

Trailer Hoe Duur Was De Suiker

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?