Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Komt een vrouw bij de dokter

Zou je het accepteren als jouw man het bed met andere vrouwen deelt op het moment dat je net te horen hebt gekregen dat je ernstig ziek bent? Is dat iets waar je mee kunt leven? Carmen gaat er op haar eigen manier mee om in de film Komt een vrouw bij de dokter.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Komt een vrouw bij de dokter.

Komt een vrouw bij de dokter

Stijn heeft het allemaal goed voor elkaar in zijn leven. Hij heeft genoeg geld, ziet er aantrekkelijk uit en is dolgelukkig met zijn vrouw Carmen. Zo nu en dan kruipt hij weleens met een ander in bed, maar dat kan Carmen hebben. Ze accepteert het, zolang ze er zelf maar nooit achterkomt.

Dan gebeurt er iets wat de wereld van de twee geliefden volledig stil zet. Carmen krijgt te horen dat ze borstkanker heeft. Alhoewel Stijn probeert om zijn vrouw te steunen, vindt hij het zo nu en dan ook erg moeilijk. Hij vlucht dan graag naar Roos, een nieuwe geliefde vol passie en opwinding.

Als Carmen weer genezen is en Stijn op zijn gedrag wijst, ontstaat er een gigantische ruzie. Ze besluiten te scheiden, maar een dag nadat ze dat hebben afgesproken, vraagt Stijn Carmen toch weer ten huwelijk en belooft hij haar voortaan altijd trouw te zijn. Maar wat gebeurt er als Carmen opnieuw verschrikkelijk nieuws te horen krijgt?

Trailer Komt een vrouw bij de dokter

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?