Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Mees Kees op de Planken

De toneelvoorstelling voor de klas van Sep en Tobias lijkt volledig in het water te vallen, tot het moment dat Mees Kees ingrijpt en zelfs een saai middeleeuws stuk op weet te fleuren in een leuke voorstelling. In Mees Kees op de Planken kruipt Willem Voogd voor de laatste keer in de rol van Mees Kees.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Ik omhels je met 1000 armen.

Mees Kees op de Planken op Netflix

Het is bijna klaar voor de klas van Tobias en Sep op de basisschool. Hun klas bereidt zich inmiddels dan ook flink voor op het uitvoeren van een toneelstuk. Iedereen kijkt ernaar uit, totdat de klas erachter komt dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) heeft gekozen voor een saai middeleeuws stuk.

Als Mees Kees vervolgens de klas moet helpen bij de voorbereidingen, besluit hij het toneelstuk hier en daar wat aan te passen. Zodra de oude juf vervolgens zijn taken weer overneemt en Dreus merkt dat Mees Kees het één en ander heeft veranderd aan het toneelstuk, lijkt de afsluiting voor de klas van Tobias en Sep volledig in het water te vallen.

Trailer Mees Kees op de Planken

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?