Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Meester Kikker

Nu de zomervakantie inmiddels in aantocht is en voor sommigen zelfs al is begonnen, kan een kinderfilm als Nederlandse Film Tip van de week zeker geen kwaad. Voor deze week hebben we dan ook gekozen voor Meester Kikker. Een meester die een groot probleem heeft.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: In Oranje.

Meester Kikker op Netflix

Meester Kikker vertelt het verhaal van een gewone klas met gewone kinderen en op het eerste oog een gewone meester. Al snel komen de kinderen er echter achter de Meester Frans om de zoveel tijd verandert in een kikker. De kinderen willen echter absoluut geen andere meester en besluiten aan de slag te gaan.

Vooral Sita wil er alles aan doen om haar meester te beschermen in de gevaarlijke dierenwereld. Ze doet er dan ook alles aan om hem uit de handen van een roofdier te houden. Of haar dat ook lukt, zien we in deze komische familiefilm.

Trailer Meester Kikker

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?