Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Renesse

Bas gaat zijn leven over een andere boeg gooien. Als zijn opa op sterven ligt en nog een duidelijke boodschap voor hem heeft. besluit Bas het na te leven. En dat levert een bijzondere vakantie op in Renesse. Deze week hebben we Renesse dan ook gekozen als de film tip van de week.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Renesse.

Renesse op Netflix

Bas, gespeeld door Niek Roozen, krijgt een belangrijke boodschap mee van zijn opa. Op het moment dat hij op sterven ligt, vertelt hij zijn kleinzoon dat hij de jacht op de vrouwen moet openen. Bas besluit de boodschap van opa na te leven en als hij de as van zijn opa uit moeten strooien in Renesse gaat hij direct op vrouwenjacht.

Het blijkt voor Bas echter allesbehalve makkelijk om een vrouw aan de haak te slaan. Hij laat zijn oog vallen op het mooiste meisje van de camping, maar ook zijn vrienden, een aantal Brabo’s en een aantal macho’s hebben hun oog op dat meisje laten vallen. Tot overmaat van ramp blijkt ze ook nog de dochter van de campingbaas. Lukt het Bas desondanks toch om haar hart te winnen?

Trailer Renesse

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?