Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Schone Handen

Sylvia heeft geen behoefte om erachter te komen hoe haar luxeleven gefinancierd wordt. Tot op de dag dat haar man Eddie plots wordt opgepakt. Valt haar droom nu plots uiteen of is ze bereid om Eddie, zelfs nu ze weet hoe hij aan zijn geld komt, trouw te blijven? Schone Handen neemt ons mee in het verhaal.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Schone Handen.

Schone Handen

Sylvia heeft nooit last van geldproblemen. Zij en haar man Eddie zitten er goed voor. Lange tijd heeft ze echter geen idee van waar de inkomsten vandaan komen. Tot de dag dat de politie Eddie komt halen, omdat hij ervan verdacht wordt in drugs te handelen. Sylvia besluit op één voorwaarde voor haar man te kiezen en verschaft hem een vals alibi.

De voorwaarde is echter wel dat Eddie moet stoppen met de drugshandel. Het ziet er ook even naar uit dat hij dat ook echt gaat doen, totdat Sylvia erachter komt dat Eddie helemaal niet stopt. Als ze vervolgens met de kinderen wil vertrekken, komt de ware aard van Eddie naar voren.

Trailer Schone Handen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?