Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Sinterklaas en het pakjes mysterie

Nu Sinterklaas weer in het land is, kunnen wij geen genoeg krijgen van de Sinterklaas-films op Netflix. Nadat we vorige week al keken naar Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot is het deze week de beurt aan Sinterklaas en het pakjes mysterie.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot.

Sinterklaas en het pakjes mysterie

Sinterklaas en zijn Pieten moeten ieder jaar hard werken om alle cadeautjes per boot van Spanje naar Nederland over te krijgen. Sinterklaas komt dan ook met een makkelijkere oplossing: een geheime pakjesopslag in Nederland. Als Sinterklaas de opslag een paar maanden voor zijn aankomst in Nederland nog even controleert, komt hij tot een verschrikkelijke ontdekking.

Het is de vraag of Sint en zijn Pieten er nog in slagen om het Sinterklaasfeest te redden. Zijn er wel genoeg pakjes voor alle kinderen en valt de intocht niet in het water? We zien het in Sinterklaas en het Pakjes Mysterie.

Trailer Sinterklaas en het pakjes mysterie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?