Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Smoorverliefd

Wat als vier vrouwen uit dezelfde familie allemaal te maken krijgen met dezelfde onzekerheden? In Smoorverliefd krijgen we een kijkje in de levens van Eva, Judith, Barbara en Anna. In een film die ideaal weg te kijken is tijdens de naderende feestdagen.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Dansen op de Vulkaan.

Smoorverliefd op Netflix

In Smoorverliefd krijgen we een kijkje in het leven van tienerdochter Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote halfzus Anna. Ook wel bekend als de familie Miller. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis in Den Haag en werken zich door de chaos van liefde heen.

Duidelijk is dat de dames iets gemeen hebben. Ze hebben een mooi uiterlijk, een moedig karakter en zijn verstandige dames. Toch gebeurt het zo nu en dan dat ze het even volledig kwijt zijn. Gelukkig steunen ze altijd elkaar nog in een wereld vol prille verliefdheid, affaires, dates, kinderwensen en oude liefdes. De vraag is alleen of de mannen deze dames ook aankunnen.

Trailer Smoorverliefd

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?