Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Sneekweek

Nu de zomervakantie voor velen in rap tempo dichter bij komt of misschien zelfs al is begonnen, is Sneekweek een ideale film om eens op te zetten. Want wat nou als de vakantie waar je zo naar hebt uitgekeken eindigt in een nachtmerrie? Dat zien we gebeuren in de thriller-komedie Sneekweek, die bedoeld is voor zestien jaar en ouder.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Sneekweek.

Sneekweek op Netflix

In Sneekweek willen zes jongeren de vakantie van hun leven meemaken. Het zestal besluit af te gaan op de Sneekweek en ziet een week lang zeilen en losgaan voor zich. Op de plaats van bestemming lijken ze alles goed voor elkaar te hebben en staat er zelfs een gigantische villa voor ze klaar, maar dan komt een geheim uit hun verleden plots boven water.

Als het stel er vervolgens achter komt dat de villa niet door hunzelf geregeld is, beginnen ze zich toch enigszins zorgen te maken. Langzaam aan stapelen de bizarre dingen zich op en lijkt het helemaal mis te gaan als een paar van de groep ook nog eens in de weer gaan met Ritalin en antidepressiva. Wordt hun gedroomde vakantie dan toch plots een nachtmerrie?

Trailer Sneekweek

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?