Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Soof 2

Afgelopen week stond in het teken van de release van de nieuwe serie van Soof. Na twee populaire films besloot RTL aan de slag te gaan met een serie waarin we de avonturen van Soof en Kasper konden volgen. Tegelijkertijd is Netflix erin geslaagd om de rechten van Soof 2 te krijgen. Het kon dan ook niet anders dan dat we deze week Soof 2 zouden behandelen als Nederlandse Film Tip.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Soof 2.

Soof 2

Voor Soof (Lies Visschedijk) ziet het er even niet zo goed uit. Een flinke dosis relatietherapie heeft het huwelijk tussen haar en Kasper niet weten te redden. Althans, Soof wil nog wel een poging wagen om toch bij elkaar te blijven, maar als het aan Kasper ligt is het nu toch echt voorbij tussen de twee.

Als Kasper verliefd wordt op een jong en slank meisje, de kinderen alleen bezig zijn met hun eigen problemen en de Kooksoof niet meer inspireert, lijkt Soof in de put te raken. Totdat ze vlak achter elkaar twee leuke mannen tegen het lijf loopt. Is één van die twee de oplossing voor Soof’s problemen?

Trailer Soof 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?