Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Storm: Letters van Vuur

Lukt het Storm om zijn vader te redden van de doodstraf? Die vraag staat centraal in Storm: Letters van Vuur. Deze Nederlandse film speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen en vertelt een bijzonder verhaal. Deze week is Storm: Letters van Vuur onze Nederlandse film tip.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Storm: Letters van Vuur.

Storm: Letters van Vuur op Netflix

In de middeleeuwste Lage Landen ziet de twaalfjarige Storm hoe zijn vader Klaas gearresteerd wordt. De Inquisitie heeft gezien hoe hij een verboden brief van Maarten Luther aan het drukken was. Terwijl zijn vader wordt meegenomen, slaagt Storm er echter in om te ontsnappen met de originele drukletters op zak.

Wat Storm dan nog niet weet, is dat hij het middelpunt wordt van de jacht op de brief. Gelukkig is daar Mieke die hem helpt om te ontkomen aan de Inquisitie. De grote vraag is alleen of hij op tijd is om zijn vader te redden van de doodstraf.

Trailer Storm: Letters van Vuur

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?