Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Trippel Trappel

Het duurt nog even voordat het Sinterklaas is, maar in Trappel Trappel wordt een belangrijk probleem aangekaart voor Sinterklaas. Is het niet zielig dat Sinterklaas en zijn pieten de diertjes altijd overslaan? Een klein fretje en zijn twee vriendjes steken daar graag een stokje voor.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Trippel Trappel.

Trippel Trappel

Het dappere vogeltje Kari, de slimme wandelende tak Takki een superheld Fretje heeft het wel gehad met de manier waarop Sinterklaas momenteel gevierd wordt. Kinderen kunnen rekenen op leuke cadeau’s uit Spanje, maar voor deze drie helden geldt dat niet. Kari, Takkie en Fretje besluiten een groot avontuur aan te gaan om hun eigen Sinterklaasfeest af te dwingen: Dierensinterklaas.

De drie hebben echter niet lang meer de tijd om hun wens in vervulling te zien gaan. Het duurt echter niet lang meer voordat pakjesavond begint. Als ze tijdens hun avontuur op DierenPiet en Sinterklaas stuiten, lijken ze de verlanglijstje van hun dierenvrienden kwijt te kunnen.

Trailer Trippel Trappel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?