Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Tuintje in mijn Hart

Wat als een man die al twintig jaar in Nederland woont en zich helemaal thuis is gaan voelen in dat land plots wordt teruggeroepen naar Nederland? In Tuintje in mijn Hart loopt dat al snel uit tot een explosieve situatie.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: John Jansen.

Tuintje in mijn Hart op Netflix

Axel voelt zich helemaal thuis in Nederland. Hij woont er al twintig jaar en is inmiddels zelfs getrouwd met een Nederlandse vrouw. Terug naar zijn geboorteland Suriname is hij al een tijdje niet meer geweest en eigenlijk zit hij daar ook niet echt op te wachten. Tot het moment dat zijn moeder contact met hem zoekt en de gehele familie oproept naar Suriname te komen om iets belangrijks te vertellen.

Axel besluit samen met zijn Nederlandse vrouw dan toch maar naar Suriname te gaan, waar hij al snel in de clinch komt met zijn broer Virgil. Het zorgt ervoor dat Axel volledig door het lint gaat. Hij komt dan ook in een ware rollercoaster terecht, die er wel voor zorgt dat Axel zich realiseert waarom ze juist op Axel verliefd is geworden.

Trailer Tuintje in mijn Hart

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?