Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: De Verbouwing

In deze verfilming van de roman van Saskia Noort zien we Tjitske Reidinga als hoofdpersoon. Heel haar leven lijkt er perfect uit te zien, maar achter de schermen is er van alles mis. Als ze dan ook een oude vriend weer tegen het lijf loopt, lijkt Tessa helemaal de verkeerde keuzes te maken.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: John Jansen.

De Verbouwing op Netflix

Tessa lijkt het prima voor elkaar te hebben. Ze is een succesvolle plastische chirurg en opent binnenkort zelfs haar eigen privékliniek waar ze haar klanten wil ontvangen. Gelukkig is ze echter zeker niet. Alles wijst er dan ook op dat haar huwelijk binnenkort instort.

Ondertussen speelt achter de schermen ook de verbouwing van hun huis. Dat lijkt inmiddels uit te draaien op een grote ramp. Als Tessa vervolgens een oude vriend tegen het lijf loopt en zich steeds meer met hem inlaat, lijkt het helemaal verkeerd voor haar te gaan.

Trailer De Verbouwing

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?