Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Verliefd op Ibiza

Aan het weer is het niet af te zien, maar het is inmiddels toch echt zomer. En bij de zomer hoort natuurlijk ook een film als Verliefd op Ibiza. In de zomerse speelfilm worden we meegenomen in liefst vier verschillende verhalen, die allen tot hun eigen climax komen. De film is een vervolg op Costa! en Volle Maan.

Verliefd op Ibiza

In Verliefd op Ibiza worden we niet meegenomen in één verhaallijn, maar in liefst vier verhaallijnen. Zo staat onder meer Lex centraal. De voormalige rockster heeft zijn leven al lang niet meer op de rails. Het is de vraag of dat verandert als hij een oude liefde weer tegen het lijf loopt; Jacky. Jacky is op haar beurt samen met vriendin Irma op vakantie. Zij verliest haar hart aan een veel jongere man, Lars, en die liefde blijkt wederzijds.

Lex heeft op zijn beurt ook drie dochters, waarvan Lizzy en Bibi een belangrijke rol spelen. Bibi zorgt dat de echtgenoot van haar zus Zara vreemd met haar gaat en trekt Pim in een wereld vol drugs en seks. Lizzy wordt op haar buurt verliefd op de op het eerste oog onbereikbare Kevin Hoogland. Een film vol liefde en teleurstellingen.

Trailer Verliefd op Ibiza

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?