Nederlandse Film Tip

Nederlandse Film Tip: Zwart Water

Zwart Water is één van de meest indrukwekkende Nederlandse films in het aanbod van Netflix. Want wat als jouw allang overleden tweelingzus plots een gruwelijk geheim van jou aan het licht kan stellen? Dat is wat we zien in deze horrorfilm van Nederlandse bodem.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: Zwart Water.

Zwart Water op Netflix

In Zwart Water zien we hoe een Nederlands gezin naar België verhuist. Het huis is van de overleden oma van Lisa. Wat ze dan echter nog niet weet, is dat er nog iemand ronddwalt in het huis. De negenjarige Lisa komt namelijk al snel in aanraking met een sinister meisje.

Het meisje blijkt Karen te heten en leeft in de kelder van het huis. Karen is de dode tweelingzus van de moeder van Lisa en ze vertelt al snel dat ze een gruwelijk geheim over haar tweelingzus weet. Het verleden van Lisa’s moeder blijkt donkerder te zijn dan iemand ooit had verwacht en dat heeft grote gevolgen.

Trailer Zwart Water

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?