Nederlandse Film Tip

Nederlandse Filmtip: Bon Bini Holland

Wat als de liefde plots je criminele activiteiten in de weg zit? Het is het probleem dat Robertico Florentina (Jandino Asporaat) bezighoudt in Bon Bini Holland. Deze Nederlandse film is sinds kort te bewonderen op Netflix.

Het aanbod aan Nederlandse films is op Netflix niet enorm groot, maar gelukkig vinden we in het aanbod van de streamingdienst wel een aantal topfilms van Nederlandse bodem terug. Onlangs brachten wij een top 20 met Nederlandse films naar buiten. Al die films zijn terug te vinden op Netflix en deze week behandelen we in de Nederlandse Film Tip de film: John Jansen.

Bon Bini Holland op Netflix

Robertico Florentina lijkt het allemaal goed voor elkaar te hebben. In het dagelijks leven houdt hij zich op het eerste oog bezig met Bon Bini Bungalows. Ondertussen blijkt hij echter gewoon een oplichter die toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar daar iets van weet. Als Robertico de verkeerde voor zich krijgt. besluit hij naar Nederland te vluchten.

In Nederland ontmoet hij Noëlla Maduro, een prachtige vrouw met een steenrijke vader. Robertico wil er alles aan doen om haar vader ervan te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows. Alles lijkt goed te gaan, totdat hij verliefd wordt op Noëlla. Zal hij nu eindelijk eens de waarheid vertellen?

Trailer Bon Bini Holland

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?