Laatste nieuws over Netflix

Nederlandse Netflix Original Serie Ares komt in januari + trailer

Ares komt in januari naar Netflix en is daarmee de eerste Netflix Original Serie. De psychologische horrorserie werd eerder dit jaar aangekondigd en zou oorspronkelijk nog in 2019 verschijnen. De releasedatum is uiteindelijk iets opgeschoven naar vrijdag 17 januari 2020. De reeks is dan gelijk in 190 landen te zien. Inmiddels heeft Netflix via YouTube de eerste officiële trailer gelanceerd.

Ares: Psychologische horrorserie

Netflix heeft de eerste teaser vrijgegeven van Ares en ook de eerste duistere teksten. “Wanneer haar vriend een bizar ongeluk krijgt, beseft Rosa dat hun geheime studentenvereniging is gebouwd op duistere geheimen uit de Nederlandse geschiedenis.” Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

Schrijver van Bankier van het Verzet

De cast bestaat uit Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard, Hans Kesting en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen. Ares wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven door Winchester McFly (Bankier van het Verzet, Smeris): Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Joost Reijmers, Matthijs Bockting, Pieter van den Berg en Sarah Offringa.

In navolging van Undercover

De serie is gemaakt door productiebedrijf Pupkin en geproduceerd door Pieter Kuijpers (Van God Los, Feuten, TBS), Iris Otten en Sander van Meurs. De cast bestaat verder uit Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Minne Koole (genomineerd voor een Gouden Kalf), Jennifer Welts en Florence Vos Weeda. Ares is de eerste volledige Netflix Original Serie. Eerder dit jaar verscheen Undercover, maar dit was een samenwerking tussen Netflix en de VRT.

Bekijk de trailer van Ares

Bekijk de eerste beelden van Ares

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?