Laatste nieuws over Netflix

Nederlandse Original film Forever Rich maakt cast bekend

Forever Rich wordt de eerste Nederlandse Original film. Netflix kondigde in mei van dit jaar al aan dat schrijvers Shady El-Hamus en Jeroen Scholten, die samen al De Libi maakten, met het project aan de slag zouden gaan. El-Hamus zou de regie eveneens in handen krijgen. Nu is de titel en de cast bekendgemaakt.

Hiphop artiest Richie

De titel is Forever Rich en de film zal in 2021 wereldwijd op Netflix verschijnen. De film vertelt het verhaal van Richie, gespeeld door Jonas Smulders. Richie die op het punt staat de grootste hiphop artiest van Nederland te worden wanneer hij vlak voor een belangrijk optreden door een groep gewapende tieners wordt beroofd van zijn pronkjuweel: een peperduur horloge. Als de beelden van de vernederende beroving viraal gaan, volgt een koortsachtig kat-en-muisspel waarin Richie in één nacht alles riskeert wat hij heeft opgebouwd om zijn beschadigde imago te herstellen.

Jonas Smulders

De cast is groot en volledig naar buiten gebracht door Netflix. In Forever Rich zijn te zien: Jonas Smulders (Richie), Daniel Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Krijnen (Witte Masker). Voor Jelisa van Schijndel, Martijn Oversteegen, Kendrick Etmon, Sabri Saad El Hamus, Tim Olivier Somer, Richelle Plantinga, Safae Gounane, Matteo van der Grijn, Tony van der Veer, Simen van den Berg, Finn Klinkhamer, Simon van Lammeren en Zoe Love Smith liggen er kleinere rollen in het verschiet.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?