Trailers

Nederlandse thriller The Takeover in november op Netflix + trailer

The Takeover is de eerstvolgende Nederlandse productie op Netflix. Deze thriller zal op 1 november worden gelanceerd op de streamingdienst en de trailer is alvast verschenen. Daarin veel bekende gezichten én veel spanning.

Mels leven staat op z’n kop

Holly Mae Brood en Géza Weisz waren al aangekondigd als de hoofdrolspelers van The Taker. Naar nu blijkt heeft Frank Lammers, die al veel succes kent op Netflix als Ferry Bouman in Undercover, eveneens een belangrijke rol. Als de ethische hacker Mel Bandison een data breach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Opeens staat Mels leven op z’n kop. Ze wordt achtervolgd door criminelen, maar daarna ook door de politie omdat er een deepfake video opduikt waarop ze een moord pleegt. Mel kan niet meer naar huis en wordt gezocht in een stad waar op elke straathoek een camera hangt.

Buddy Benschop to the rescue

Ze duikt onder bij Thomas Deen, een mislukte blind date van een tijdje terug. Als ze ook hier opgespoord wordt, trekt ze Thomas per ongeluk mee in haar vlucht. In een poging haar onschuld te bewijzen, zoekt Mel haar oude mentor Buddy Benschop op in België. Terwijl Mel en Thomas een wankele vriendschap uitvechten, ontrafelt Buddy het probleem. Mels enige kans om zich vrij te pleiten, ligt in het hol van de leeuw. Ze moet terug naar Rotterdam. Terug naar de zelfrijdende bus waar met geavanceerde facial recognition de basis is gelegd voor de fake video die haar nu verdacht maakt. Met camera’s die haar overal bespieden en met politie en criminelen op haar hielen, lijkt dit een onmogelijke taak.

Bekijk de trailer van The Takeover

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?