Laatste nieuws over Netflix

Negende en allerlaatste seizoen Suits in juli op Netflix

Het negende seizoen van Suits komt zoals verwacht deze zomer op Netflix. De streamingdienst heeft nu de releasedatum bekendgemaakt van de tien afleveringen, waarmee één van de meest geliefde series van het afgelopen decennium tot een einde komt.

Slotseizoen korter dan voorgaande

Seizoen negen van Suits is korter dan de voorgaande. Waar dit telkens zestien afleveringen besloeg, werden van seizoen negen slechts tien afleveringen gemaakt. En misschien nog wel belangrijker, zonder lange midseason break. Hierdoor verschijnen alle afleveringen in één keer op Netflix en wel op zaterdag 17 juli. Dat zowat perfect voor de zomervakantie, want regio noord heeft op dat moment al week vrij en midden gaat juist dat weekend aan de zomerbreak beginnen.

Mike Ross keert terug

Door de lange periode dat de serie liep waren er wat mutaties in de cast. Zo vertrok Megan Markle toen ze in het huwelijksbootje stapte. In haar kielzog besloot ook Patrick J. Adams te vertrekken. In het slotseizoen zal Adams toch weer te zien zijn als Mike Ross. Markle was niet in staat om haar acteerwerk weer op te pakken. Fysiek is ze dan ook niet aanwezig, máár Mike en zijn Rachel (Markle) zullen wel telefonisch contact hebben. Hoe dit alles gaat is te zien vanaf zaterdag 17 juli.

Bekijk de trailer van Suits seizoen 9

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?