Laatste nieuws over Netflix

Neil Patrick Harris-serie Uncoupled gecanceld; vijfde al van 2023

Neil Patrick Harris heeft veel voltreffers, maar ditmaal heeft hij geen succes. Netflix heeft namelijk besloten om Uncoupled te cancellen. Het blijft bij één seizoen voor deze komische dramaserie.

Geen tweede Netflix-succes

Als Barney Stinson werd Neil Patrick Harris bekend in How I Met Your Mother, daarna volgden veel grote producties. Op Netflix was hij te zien als Count Olaf in A Series of Unfortunate Events, deze serie verwerkte in drie seizoenen alle boeken en kwam daarmee tot een besluit. Met Uncoupled had Harris de hoofdrol, maar nu bleef het grote succes uit.

Vriend verlaat hem

Een makelaar in New York gespeeld door Harris is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten. Dat leverde in Uncoupled acht grappige afleveringen van een half uur op en scoorde op IMDb ook een 7,0. Toch waren de kijkcijfers blijkbaar niet voldoende voor Netflix om een extra seizoen te bestellen.

Vijfde serie in een half maand

Het is deze weken opruiming bij Netflix. Het begon op 3 januari al met 1899, daar kwamen de animatie series Inside Job, Dead End: Paranormal Park en de serie The Chair met Sandra Oh bij. Nu is Uncoupled dus het vijfde slachtoffer.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?