Laatste nieuws over Netflix Trailers

Netflix komt met A Series of Unfortunate Events

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events Netflix
Netflix komt op 13 januari met de nieuwe serie A Series of Unfortunate Events. De serie is gebaseerd op de boeken van Lemony Snicket, een pseudoniem van Daniel Handler. Gelijktijdig met de onthulling van de releasedatum heeft de streamingdienst ook een trailer van A Series of Unfortunate Events vrijgegeven. Op 17 november verscheen de officiële trailer van de reeks.

A Series of Unfortunate Events is een populaire boekenreeks. Eind jaren negentig kwam het eerste deel uit en ook na de eeuwwisseling werden er nog elf boeken uitgebracht. A Series of Unfortunate Events gaat over drie weeskinderen: Violet, Klaus en Sunny. De kwaadwillende graaf én voogd Olaf is uit op de erfenis van de kinderen en dus moeten Violet, Klaus en Sunny er keer op keer alles aan doen om Olaf te slim af te zijn. Tegelijkertijd proberen de kinderen aanwijzingen te vinden, om zo de mysterieuze dood van hun ouders te ontrafelen.

A Series of Unfortunate Events op Netflix

Het eerste seizoen van A Series of Unfortunate Events wordt op 13 januari 2017 gelanceerd op Netflix. Het seizoen telt in totaal acht afleveringen. Een hoofdrol is weggelegd voor Neil Patrick Harris. De How I Met Your Mother-ster neemt de rol van Olaf op zich. Bekijk hieronder de trailer.

Update 17 november: Anderhalve maand na de eerste beelden verscheen de officiële en meer uitgebreide trailer van A Series of Unfortunate Events. Het wordt een serie met een hoop komische momenten, terwijl de kinderen mysteries proberen te ontrafelen en uit de handen van graaf Olaf te blijven. Lukt het ze om de pogingen van Olaf om de erfenis te bemachtigen te verijdelen en komen ze ooit achter de mysterieuze dood van hun ouders?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?