Laatste nieuws over Netflix

Netflix app al te downloaden voor iPhone en Android

Nog maar een paar dagen en dan zal Netflix (vermoedelijk) gelanceerd worden in Nederland. Met Netflix wordt het dus mogelijk om online films en series te streamen. Dit kan natuurlijk vanaf je computer, maar tegenwoordig zitten we eigenlijk meer op onze smartphone of tablet.

Het is daarom ook niet gek dat Netflix applicaties heeft ontwikkeld voor de smartphones (en tablets), zodat wij ook vanaf deze gadgets naar films en series kunnen kijken. Hoewel Netflix dus nog niet beschikbaar is in Nederland zijn de voorbereidingen in volle gang.

We verwachten dat Netflix op 11 september beschikbaar zal komen in Nederland. Woensdag zal er namelijk een persconferentie georganiseerd worden door de Amerikaanse streamingsdienst. Er werd bij het versturen van de uitnodigingen voor de persconferentie al gemeld dat er reden tot feest is en dan wordt er natuurlijk al snel aan de lancering gedacht.

Netflixplaystorenetflixandroid

Om er voor te zorgen dat Netflix in Nederland een vliegende start kan maken is er dus achter de schermen al druk gewerkt. Zo is de website volledig in het Nederland en inmiddels zijn de apps ook te downloaden voor de Nederlanders. Dit geldt zowel voor iOS (iPhone, iPad) als voor Android.

netflixapp                                         netflixiphone

Een functie heeft de app nog niet, zolang de dienst nog niet beschikbaar is in ons land. Het is echter wel weer een teken dat Netflix echt niet lang meer op zich zal laten wachten!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?