Laatste nieuws over Netflix

Netflix App Update: Delen via Instagram Stories

Wil je jouw vrienden op een makkelijke manier laten weten welke serie, film of documentaire je momenteel aan het kijken bent op Netflix? Dat kan vanaf nu, want Netflix heeft een share-functie toegevoegd voor Instagram Stories.

Nieuwe functie eerst op iOS

De nieuwe optie is als eerste uitgerold op de Netflix iOS app. Gebruikers van onder meer een iPhone kunnen bij de nieuwe update dus gaan delen wat ze aan het kijken zijn op onder meer Instagram Stories. De nieuwe functie werkt eenvoudig, zoals ook getoond in onderstaande filmpje van Netflix zelf.

Instagram Stories

Druk bij de serie of film die je momenteel aan het kijken bent, of waar je heel graag wat over kwijt wil tegenover je vrienden, op de share/delen button. Vanaf daar is het nu ook mogelijk om de titel te delen op Instagram Stories. Zet er een leuke tekst bij en je bent klaar! Ook kun je uiteraard rechtstreeks naar je vrienden een app of message sturen. Zo hoef je nooit meer de vraag te beantwoorden welke serie je momenteel aan het kijken bent en zelf iedereen laten weten wat je aan het bingen bent.

Wordt gewerkt aan Android-versie

“We zijn altijd op zoek naar manieren zodat gebruikers eenvoudiger met vrienden kunnen delen welke titel momenteel hun obsessie is. Het helpt elkaar ook om nieuwe titels te ontdekken”, zo laat Netflix weten. Instagram Stories heeft pas afgelopen mei de mogelijkheid geboden aan derden om de functie te integreren in hun eigen app. De mogelijkheid is er nu voor de iOS app, Netflix laat weten dat er aan dezelfde functie wordt gewerkt voor Android-gebruikers.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?