Laatste nieuws over Netflix

Netflix beschikbaar via Ziggo op Horizon box

Netflix TV

Klanten van Ziggo kunnen nu Netflix kijken via de Horizon box. Klanten van KPN kunnen al een klein jaar via hun systemen rechtstreeks gebruik maken van de streamingdienst, dat is nu dus ook het geval voor Ziggo-gebruikers. De app is te vinden bij overige Horizon TV-apps en De app is te vinden bij ‘overige Horizon TV-apps’ of op kanaal 150 direct toegankelijk. op kanaal 150 direct toegankelijk waar de app automatisch wordt gestart.

Netflix heeft in september een deal gemaakt met Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo. Bij alle onder Liberty Global vallende partijen zal Netflix worden verspreid, maar Nederland is met Ziggo als eerste aan de beurt. De upgrade werd namelijk nog voor dit kalenderjaar aangekondigd en dat is daadwerkelijk gelukt.

Netflix heeft een app ontwikkeld, welke is toegevoegd aan de Horizon box. Hierdoor kun je met dezelfde decoder dus naar televisie als naar Netflix kijken. Ziggo werkt eraan om ook 4K-beelden beschikbaar te maken, dit is de opvolger van Full HD. De verwachting is dat dit volgend kalenderjaar zal verschijnen.

Wat gaat er veranderen voor bestaande Neflix-gebruiker?

Maak jij nu al gebruik van Netflix? Dan zal er voor jou niets veranderen, behalve dat als je Ziggo-klant bent je de optie krijgt om ook via de Horizon box naar Netflix te kijken. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren als je de applicatie van Netflix op de Horizon box opstart. Voor niet bestaande gebruikers van Netflix is het mogelijk om direct via Ziggo een account aan te maken, hiervoor zal Ziggo een bedrag per aanmelding ontvangen, maar als gebruiker is er geen verschil in kosten ten opzichte wanneer je rechtstreeks via Netflix je aanmelding verricht. Naast het kijken via settopboxen is het ook mogelijk via diverse andere manieren naar Netflix te kijken én naar Netflix via je televisie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?