Laatste nieuws over Netflix

Netflix besluit serie Easy met derde seizoen

Easy Netflix

Netflix heeft Easy seizoen 3 besteld. Het wordt tegelijkertijd ook het laatste seizoen van de serie. Easy seizoen 3 moet in 2019 op Netflix verschijnen. Dat Easy nog verlengd wordt is vrij opvallend. Het tweede seizoen verscheen immers op 1 december 2017, een behoorlijk lange tijd geleden.

Anthologieserie

Easy is een anthologieserie van Netflix en dat wil dus zeggen dat er iedere aflevering een nieuw verhaal wordt verteld, met ook steeds weer nieuwe acteurs en actrices. Die formule komt niet vaak meer voor, maar met Easy bracht Netflix toch zo’n serie.

Er werden al twee seizoenen naar tevredenheid van Netflix gemaakt met bekende acteurs. Onder andere Orlando Bloom, Marc Maron en Aubrey Plaza waren in een aflevering van de twee voorgaande seizoenen van Easy te zien.

Easy seizoen 3 op Netflix

Met Easy seizoen 3 rondt Netflix de serie dus af. Er worden nieuwe afleveringen gemaakt, met wederom steeds nieuwe verhalen. De eerste twee seizoenen van Easy bestonden uit acht afleveringen en dus is het aannemelijk dat ook Easy seizoen 3 uit acht episodes zal bestaan. Joe Swanberg zal deze nieuwe afleveringen weer schrijven en regisseren, net als hij bij de voorgaande seizoenen deed.

In Easy seizoen 3 zal Swanberg verhalen bedenken rondom inwoners van Chicago. Onderwerpen die in de afleveringen steeds weer terug zullen komen zijn liefde, seks, technologie en cultuur. Het zijn onderwerpen waar Swanberg altijd al veel waarde aan heeft gehecht en met Easy laat hij dat op een interessante wijze zien, door steeds verschillende types in een aflevering te gebruiken. Wanneer Easy seizoen 3 op Netflix verschijnt moet nog bekend gemaakt worden. Het is aannemelijk dat dit in 2019 zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?