Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt derde seizoen van Big Mouth

Netflix heeft Big Mouth seizoen 3 besteld. Het nieuws volgt ongeveer anderhalve maand nadat het tweede seizoen van de animatieserie voor volwassenen gelanceerd werd door de streamingdienst.

Pubertijd van de makers

Big Mouth is een komedieserie van Nick Kroll en Andrew Goldberg, beste vrienden in het echte leven. De avonturen die de hoofdrolspelers in de serie beleven zijn losjes gebaseerd op de tienerjaren van de makers zelf. De herinneringen die zij daar aan hebben deed ze besluiten om hier een hilarische animatieserie over te maken.

Dat blijkt een groot succes te zijn, want na twee seizoenen kan Big Mouth rekenen op een eigen fanbase en mogelijk komt dat wel omdat de aangedikte verhalen voor heel wat kijkers herkenbaar zijn.

Big Mouth seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Big Mouth wordt op Netflix verwacht in de loop van 2019. Toen de herfst in Nederland begon werd het tweede seizoen gelanceerd. De makers van de serie zullen de komende periode gebruiken om nieuwe verhalen te schrijven, waarna deze opgenomen moeten worden en de stemacteurs hun werk kunnen doen. Vervolgens moet alles nog gemonteerd worden, waardoor het nu al duidelijk is dat Big Mouth seizoen 3 rond dezelfde periode als dit jaar op Netflix verwacht mag worden.

De makers zullen in dit nieuwe seizoen van Big Mouth vermoedelijk nog een stapje verder gaan. Alle problemen die komen kijken bij de pubertijd hebben we inmiddels voorbij zien komen, maar de makers hebben nog voldoende inspiratie. Volgens de serie zelf wordt de pubertijd nog rommeliger in het derde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?