Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt Grace and Frankie seizoen 5

Grance and Frankie gaat door met een vijfde seizoen op Netflix. De streamingdienst maakte woensdagavond bekend dat er nieuwe afleveringen gemaakt zullen worden en er in dit nieuwe seizoen weer een bijzondere gastrol zal zijn.

RuPaul

Waar in het vierde seizoen een belangrijke gastrol was weggelegd voor Lisa Kudrow (Phoebe in Friends), zal dat in het vijfde seizoen het geval zijn voor RuPaul. RuPaul is een Amerikaanse dragqueen, acteur en zanger. Onder andere de serie RuPaul’s Drag Race is op Netflix te zien.

In Grace and Frankie zal RuPaul Benjamin Le Day spelen. Benjamin wordt omschreven als een tegenstander van Grace and Frankie. Wat we daar precies bij moeten voorstellen is nog niet duidelijk, maar de komende maanden zal ongetwijfeld meer bekend worden over de rol van RuPaul in Grace and Frankie.

Grace and Frankie seizoen 5

Wanneer Grace and Frankie seizoen 5 op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt door de streamingdienst. De nieuwe afleveringen volgden zich sinds 2015 echter wel rap op. In mei 2015 verscheen het eerste deel, waarna seizoen 2 een jaar later in première ging. Seizoen 3 werd vervolgens in maart 2017 aan het aanbod toegevoegd en sinds januari 2018 is seizoen 4 beschikbaar. Grace and Frankie seizoen 5 wordt begin 2019 verwacht, maar op een releasedatum zal het voorlopig nog wachten zijn.

Lily Tomlin en Jane Fonda

In Grace and Frankie stelen Lily Tomlin en Jane Fonda al jaren de show. In 1980 speelden zij ook al samen in de film 9 to 5 en op iets latere leeftijd werden zij door Netflix dus weer samengebracht. In eerste instantie mochten Grace en Frankie elkaar helemaal niet. Toen hun mannen echter een relatie met elkaar bleken te hebben en op hoge leeftijd nog met elkaar verder te willen gaan, bracht dat Grace en Frankie dichter bij elkaar. Het zorgde er voor dat ze in hun tweede jeugd terecht kwamen, met de meest bizarre avonturen tot gevolg.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?