Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt La Casa de Papel seizoen 3

Netflix heeft La Casa de Papel seizoen 3 besteld. De Spaanse serie is de afgelopen maanden uitgegroeid tot een ongekende hit. Niet alleen in Spanje, maar zeker ook daarbuiten. Sinds eind 2017 werd de serie door Netflix ook wereldwijd verspreid en toen ging het hard.

El Profesor

La Casa de Papel is een bijzondere serie, want in deze crimeserie gaat het er net iets anders aan toe. El Profesor heeft namelijk bedacht hoe de ideale bankoverval gepleegd kan worden. Met zijn geniale plan willen ze een overval van ongekende omvang plegen in de Koninklijke Munt van Spanje.

Sinds begin deze maand is ook het tweede seizoen van La Casa de Papel beschikbaar in Nederland. Er was wat verwarring over, omdat de serie eerst in Spanje is uitgezonden op televisie. Daarna had Netflix de toestemming om de afleveringen te verspreiden. Op de Spaanse televisie waren de afleveringen langer, waardoor er een verschil in het aantal afleveringen was. Uiteindelijk is op Netfix evenveel te zien geweest, alleen is het over meer afleveringen verdeeld.

La Casa de Papel seizoen 3 besteld

La Casa de Papel seizoen 3 is officieel besteld door Netflix. Dat betekent dus dat het vanaf het derde seizoen ook een echte Netflix Original is. Voor de eerste twee seizoenen gold enkel dat de streamingdienst de exclusieve streamingrechten had. Door de enorme hype rondom La Casa de Papel wist Netflix dat een derde seizoen absoluut de moeite zou zijn. Kort nadat deel twee dus op Netflix is verschenen maakte het dus bekend dat La Casa de Papel seizoen 3 officieel is besteld.

Welke kant het op gaat in La Casa de Papel seizoen 3 is nog niet bekend. Op social media leken sommige fans zelfs al rekening te houden met het feit dat er geen vervolg zou komen. Zij spraken van een mooi einde van een geweldige serie. De makers hebben echter nog voldoende inspiratie om de verhaallijnen verder uit te bouwen in een derde seizoen. Wanneer La Casa de Papel seizoen 3 verschijnt is nog niet bekend. Wel liet de serie weten dat dit in 2019 zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?