Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt nog twee delen van Chilling Adventures of Sabrina

Netflix heeft van The Chilling Adventures of Sabrina zestien nieuwe afleveringen besteld. Het was al duidelijk dat er nog een tweede seizoen zou komen, maar de toekomst van de serie is voorlopig dus gewaarborgd met deze bestelling.

Vertrouwen
Netflix lijkt geen genoeg te kunnen krijgen van The Chilling Adventures of Sabrina. De streamingdienst kocht eerder al gelijk twee seizoenen aan, kondigde na de release van seizoen 1 een kerstspecial en bestelt nu dus nog eens twee delen van de serie. Het vertrouwen van Netflix in de serie is dus groots.

Meer seizoenen The Chilling Adventures of Sabrina op Netflix

Netflix heeft in één keer dus The Chilling Adventures of Sabrina zestien nieuwe afleveringen besteld. De streamingdienst maakt bekend dat deze afleveringen opgeknipt worden in twee delen. The Chilling Adventures of Sabrina deel 3 zal bestaan uit acht afleveringen en hetzelfde geldt uiteraard voor deel 4 van de populaire reeks. Ook werd bekendgemaakt dat de productie van deze nieuwe afleveringen in 2019 zal beginnen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina.

De geschiedenis van Sabrina is nu al bijzonder te noemen, want aanvankelijk zou de serie bij The CW te zien zijn, toen Netflix echter kenbaar maakte direct twee seizoenen af te willen nemen kregen zij echter de deal. Het eerste seizoen verscheen eind oktober op Netflix en vanwege de raakvlakken met Riverdale én het feit dat er al eens een (komedie)serie over Sabrina werd gemaakt zorgde er voor dat de nieuwe reeks snel omarmd werd.

Kerstspecial en releasedatum seizoen 2

Na de release van het eerste seizoen volgden de berichten over Sabrina zich snel op. Netflix kondigde namelijk een kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina aan. Deze standalone aflevering is inmiddels ook al verschenen en in de tussentijd werd ook al bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen uitkomt op Netflix: 5 april.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?