Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt razendsnel tweede seizoen van The Order

Netflix heeft razendsnel een tweede seizoen besteld van The Order. Eerder deze maand werd het eerste seizoen van de serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix en nu is door middel van een video duidelijk geworden dat het daar niet bij blijft. Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet bekend.

The Order

De verwachtingen van The Order waren vanaf het allereerste moment hoog. Zo werd de serie voor zijn release al vergeleken met een toptitel als Vampire Diaries. In de serie draait het om Jack Morton, gespeeld door Jake Manley. Hij studeert aan de Belgrave Universiteit en zit in zijn eerste jaar.

Als Jack verhalen te horen krijgt over de mythes van de school, raakt hij daarin geïnteresseerd. Wat hij nog niet weet, is dat het hem naar een geheime orde brengt waar hij te maken krijgt met een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Netflix bestelt razendsnel seizoen 2

Nu is duidelijk geworden dat het verhaal van The Order nog niet klaar is. De serie gaat voorzien worden van een tweede seizoen zo wordt duidelijk uit een video op het YouTube-kanaal van de streamingdienst. De productie voor het tweede seizoen gaat komende zomer van start in Vancouver en de release wordt in 2020 verwacht. Het tweede seizoen telt tien afleveringen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The Order seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de aankondiging voor The Order seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?