Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt seizoen 2 van Dead to Me

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Dead to Me. De zwartkomische serie met Christina Applegate en Linda Cardellini in de hoofdrol ging er als koek in bij de kijkers. Nu mag maker Liz Feldman aan de slag met een vervolg, zo werd duidelijk tijdens een evenement in Los Angeles.

Zwartkomische serie

Het eerste seizoen van Dead to Me werd op 3 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. We volgden het verhaal van twee dames die allebei een tragisch verlies hebben geleden. Toch lijken Jen en Judy verder niet veel op elkaar, maar al snel ontstaat er een onwaarschijnlijke vriendschap. Wat Jan echter niet weet, is dat Judy met een schokkend geheim rondloopt dat haar hele leven zou kunnen verpesten.

Dead to Me seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft groen licht gegeven voor een vervolg van Dead to Me. Net als het eerste seizoen bestaat seizoen 2 uit tien afleveringen. Feldman, die we kennen van onder meer 2 Broke Girls en One Big Happy, gaat opnieuw aan de slag als showrunner en uitvoerend producent. Het tweede seizoen moet in 2020 worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Dead to Me seizoen 2 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?