Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt toch The End of the F***ing World seizoen 2

The End of the Fucking World seizoen 2 Netflix

The End of the F***ing World seizoen 2 is toch door Netflix besteld. Begin dit jaar groeide deze serie uit tot een absolute hit en ondanks smeekbedes van fans bleef nieuws over een vervolg uit. Tot nu, want Netflix heeft inmiddels bekendgemaakt dat er toch een vervolg komt.

Samenwerking

The End of the F***ing World komt voort uit een samenwerking tussen de Britse zender Channel 4 en Netflix. De Britten programmeerden de serie eerst in en daarna was Netflix aan de beurt om het verhaal wereldwijd te verspreiden.

Vanaf dat moment ging het hard met de serie, want waar de Britten niet veel met The End of the F***ing World leken te hebben, werd de serie internationaal bejubeld. Mogelijk heeft die gemixte ontvangst er voor gezorgd dat een beslissing lang op zich heeft laten wachten.

The End of the F***ing World seizoen 2 op Netflix

The End of the F***ing World seizoen 2 komt er tegen de verwachtingen in toch. Netflix en Channel 4 bundelen wederom de krachten en samen brachten de partijen het nieuws naar buiten. In het Verenigd Koninkrijk werd de serie op 24 oktober gelanceerd, Netflix zorgde op 5 januari 2018 voor de wereldwijde release. Het komt niet vaak voor dat er zo veel tijd tussen het besluit om een nieuw seizoen te bestellen zit. De hoop was dan ook al bijna opgegeven, maar The End of the F***ing World seizoen 2 zal toch gemaakt worden.

Het nieuwe seizoen zal wederom geschreven worden door Charlie Covell. Zij schreef ook alle afleveringen van het eerste seizoen en zal die klus dus ook op zich nemen voor seizoen 2. Wanneer The End of the F***ing World seizoen 2 op Netflix verwacht mag worden is ook nog niet bekend, net zoals de ontwikkeling van het verhaal. De komische dramaserie kende namelijk nogal een abrupt einde, met een ware cliffhanger. De kijker wist niet hoe het avontuur van Alyssa en James nou precies zou aflopen. The End of the F***ing World zal hier ongetwijfeld antwoord op geven.