Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt tweede seizoen van Big Mouth

Netflix heeft weinig bedenktijd nodig gehad om tot een beslissing te komen over de toekomst van Big Mouth. De streamingdienst heeft namelijk een tweede seizoen van de animatiereeks voor volwassenen besteld.

Video

Zoals wel vaker maakten Netflix en Big Mouth het nieuws wereldkundig via social media. Middels een filmpje werd duidelijk dat de komische animatieserie, waarvan sinds eind september seizoen 1 beschikbaar is, een vervolg krijgt.

Big Mouth seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Big Mouth moet in 2018 op Netflix verschijnen. De pubertijd van kinderen staat in de serie centraal en lijkt aan te slaan bij het publiek. Na bijna een maand staat Big Mouth op IMDb op het cijfer 8.3. Big Mouth is een serie van Nick Kroll en Andrew Goldberg. Laatstgenoemde naam is natuurlijk bekend als schrijver van Family Guy. De stem van Nick is te horen in de serie.

Big Mouth seizoen 1 draaide om Nick, Andrew en Jessi. Met name Jessi wil nog wel eens shockeren met grove uitspraken, maar tegelijkertijd lijkt juist dat ook de kracht van de serie te zijn. Bovendien blijkt Big Mouth erg herkenbaar voor de kijker, want problemen waar pubers mee worstelen, zoals daten, dansen en relaties passeren de revue.

Verlengnieuws

Hoewel de week pas een paar dagen onderweg is, is het alweer het tweede verlengnieuws van de week. Eerder deze week werd namelijk al een nieuw seizoen van Star Trek: Discovery aangekondigd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?