Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt tweede seizoen Into the Night

Into the Night Netflix

Netflix heeft zojuist door middel van een video bekendgemaakt dat Into the Night voorzien wordt van een tweede seizoen. Het verhaal van de eerste Belgische Netflix Original-serie met internationale cast gaat dan ook verder.

Gevaarlijke zon

In Into the Night is een mysterieuze komische ramp onderweg naar de aarde. De enige overlevenden zitten aan boord van een nachtvlucht. Een militair brengt daar het nieuws omtrent de ramp. Om de zon voor te zijn, vertrekt de vlucht naar het westen. Alleen op die manier kunnen de passagiers aan de dodelijke zon ontsnappen. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we hoe de groep de lucht inmiddels verlaten heeft en in een bunker terechtkwam, maar hoe moet het nu verder?

Into the Night seizoen 2

Het verhaal van Into the Night gaat binnenkort verder. Door middel van een video is het goed nieuws bekendgemaakt. De internationale cast heeft vanuit huis een video opgenomen. “Het begon zonder waarschuwing. De zon doodde alles op zijn pad, maar een vlucht uit Brussel gaf ons een kans op overleving. We vlogen, we vochten, we deden wat we moesten doen. En we haalden het”, begint de video.

Al gold dat natuurlijk niet voor iedereen. “De zon overleven en elkaar overleven was slechts de start van ons avontuur. Into the Night is vernieuwd voor een tweede seizoen!” Een releaseperiode voor seizoen 2 is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Into The Night op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?