Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt tweede seizoen van Oscuro Deseo

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Oscuro Deseo. Het eerste seizoen van de Spaanstalige Netflix Original groeide in de eerste 28 dagen op Netflix uit tot best bekeken niet Engelstalige titel. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Dark Desire

Oscuro Deseo, ook wel bekend onder de Engelstalige naam Dark Desire, vertelt het verhaal van Alma Solares. De advocate en universitair docent heeft het allemaal goed voor elkaar met een goede baan en een gezin. Als ze in een weekend terecht komt bij een 23-jarige met wie ze een wild avontuur beleeft, verandert alles. Eenmaal terug thuis blijkt haar beste vriendin tenslotte vermoord en begin Alma de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken. Wie kan ze nog vertrouwen?

Oscuro Deseo seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Oscuro Deseo werd in de eerste 28 dagen op Netflix door liefst 35 miljoen huishoudens wereldwijd bekeken. Netflix heeft inmiddels dan ook laten weten dat er een vervolg is besteld. Een releasedatum voor dat tweede seizoen is nog niet bekend, maar we lijken rekening te moeten houden met ergens in 2021. Aan het einde van het eerste seizoen werd de deur overigens al opengezet voor een nieuw hoofdstuk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?